Acasa Admitere Contact Informatii
           Limba
Select Language:


           Noutati
Actualizare! Prelungirea suspendarii cursurilor fata-in-fata, incepand cu 18.05.2020
publicat: 2020-05-17

#StămAcasă - Sfaturi privind mişcarea şi nutriţia
publicat: 2020-04-14


           Incearca si tu!

           Cine e online
Exista in mod curent, 30 vizitator(i).MICROSOFT AZURE DEV TOOLS FOR TEACHING

Universitatea Romano-Americana pune GRATUIT la dispozitia studentilor, masteranzilor si cadrelor sale didactice aplicatii informatice realizate de compania MICROSOFT (ex. Sistemele de operare Windows, SQL Server, Visual Studio, Office, Biztalk Server etc) - acest lucru este realizat printr-un parteneriat cu firma MICROSOFT, in cadrul programului Azure Dev Tools for Teaching (ex-IMAGINE).


Pentru mai multe detalii si informatii privind conditiile presupuse de utilizarea acestui serviciu va rugam sa accesati: pagina web Microsoft dedicata.

Din momentul activarii contului dumneavoastra ADTT, acesta devine PERMANENT, NU EXPIRA dupa o anumita limita de timp (in cazul inutilizarii insa pentru o perioada indelungata contul este suspendat, revenirea necesitand o cerere specifica din partea dumneavoastra catre administratorul URA al programului).

In cazul studentilor, masteranzilor si cadrelor didactice din Universitatea Romano-Americana care doresc sa beneficieze de acest serviciu, modul de obtinere a accesului la titlurile software incluse in program este urmatorul:


  1. Activati adresa dumneavoastra de posta electronica institutionala "@student.rau.ro" - pentru studenti si masteranzi, sau "@profesor.rau.ro" - pentru cadrele didactice.


  2. Dupa ce v-ati ales o parola proprie pentru contul de posta electronica institutionala, aceasta adresa si parola pot fi utilizate pentru a accesa si contul ADTT.


INTRA PE SITE-ul "RAU AZURE DEV TOOLS FOR TEACHING" >>

© Universitatea Romano-Americana / Romanian-American University - Toate drepturile rezervate.

Publicat la: 2006-10-04 (50170 citiri)

[ Inapoi ]
  Check Google Page Rank   Contact administrator        URA Protectia Datelor