Acasa Admitere Contact Informatii
           Limba
Select Language:


           Noutati
Actualizare! Prelungirea suspendarii cursurilor fata-in-fata, incepand cu 18.05.2020
publicat: 2020-05-17

#StămAcasă - Sfaturi privind mişcarea şi nutriţia
publicat: 2020-04-14


           Incearca si tu!

           Cine e online
Exista in mod curent, 89 vizitator(i).OFFICE 365 - @student.rau.ro
Conturi online - studenti URA


apasa aici!
For ENGLISH TAUGHT PROGRAMS click here!

ADRESA DE EMAIL INSTITUTIONAL OFFICE 365 INSTITUTIONAL
ELEMENTUL CENTRAL pentru toate conturile online
ale studentilor URA!PRIMUL PAS, OBLIGATORIU, este activarea si verificarea accesului la adresa de email institutionala de tip @student.rau.ro!

La inceputul fiecarui ciclu de studii la URA va rugam sa accesati contul corespunzator si sa activati toate conturile IN ORDINEA IN CARE APAR IN CONTINUARE.

Conturile institutionale in format electronic disponibile studentilor URA sunt:
 1. Contul de posta electronica institutionala / Office 365 - este elementul central de legatura intre toate conturile online institutionale URA pentru studenti, fiind folosit ca nume utilizator sau adresa de posta electronica pentru recuperarea parolelor, pentru primirea anunturilor/mesajelor din partea institutiei, pentru utilizarea online si descarcarea aplicatiilor Microsoft Office licentiate de catre universitatea pentru studenti. Toate conturile nou create la inceputul unui an universitar sunt activate dupa data de 15 octombrie a.c. (in momentul in care sunt create pentru o noua generatie se anunta prin mesaj pe www.rau.ro si toate canalele de comunicare media ale URA).

  Numai prin intermediul acestui cont aveti acces la cursurile video online desfasurate in URA. Toate detaliile sunt disponibile aici:
  onlinevideo.rau.ro

  [email protected]


  Nota 1: Caracterele XX se inlocuiesc cu ultimele doua cifre ale anului calendaristic in care studentul/masterandul a fost inmatriculat in anul I de studii, pentru ciclul de studii actual. Puteti oricand verifica denumirea exacta a tuturor conturilor in lista completa publicata mai jos. Setul de caractere utilizat nu contine diacritice.

  Exemplu:
  Ionescu M. Andrei-Florin, inmatriculat in anul I de studii la masterat in octombrie 2099 are adresa de posta electronica: [email protected]

  Nota 2: Studentii care urmeaza la URA cursuri venind temporar prin programul ErasmusPlus au adrese de forma [email protected], caracterele XX se inlocuiesc cu ultimele doua cifre ale anului calendaristic in care a inceput anul academic pe parcursul caruia studentul/masterandul a urmat cursuri ErasmusPlus la URA. Puteti oricand verifica denumirea exacta a tuturor conturilor in lista completa publicata mai jos. Setul de caractere utilizat nu contine diacritice.

  Exemplu:
  Michael Johnson, care urmeaza cursuri ErasmusPlus la URA in semestrul 2, anul academic 2098-2099, are adresa de posta electronica: [email protected]

  Parola initiala a contului este propriul CNP sau numarul de pasaport, in cazul studentilor straini inmatriculati la programe de studii in limba engleza (exclusiv cifrele, fara orice eventuale litere sau 0-uri de la inceputul sirului de caractere de tip cifra). In cazul in care parola initiala ar fi fost mai mica de 9 caractere, conform metodei descrise anterior, aceasta a fost creata prin completarea la sfarsitul parolei cu atatea caractere 0 cate sunt necesare pentru a se atinge lungimea minima de 9 caractere pentru parola.
  La prima conectare alegi obligatoriu o parola noua si confirmi un numar de telefon mobil si o alta adresa de posta electronica, detalii cu care puteti ulterior cere o resetare a parolei in cazul in care o uitati.


  Toate cursurile video online si anunturile oficiale privind evenimente organizate sub egida/in parteneriat cu URA, activitatea academica, taxele de studii, examene etc. - se trimit numai prin intermediul casutei tale de posta electronica "@student.rau.ro".

  Pentru a putea fi la curent permanent cu toate noutatile anuntate de catre URA puteti redirecta mesajele primite pe adresa de posta electronica institutionala catre o casuta de posta electronica personala pe care o folositi constant (ex. [email protected], [email protected] etc.).
  Acest lucru se realizeaza extrem de simplu: va conectati prin intermediul unui navigator web la casuta de posta electronica institutionala (la adresa web: http://mail.student.rau.ro), alegeti din partea dreapta-sus a paginii web optiunea Settings (vizual, rotita zimtata), din meniul vertical nou aparut alegeti View all Outlook settings, apoi din partea stanga a paginii web alegeti Mail, apoi din coloana aflata la dreapta acestei optiuni alegeti Forwarding, apoi in a treia coloana din pagina web bifati Enable forwarding si completati cu adresa unde vreti sa fie trimisa automat corespondenta.
  NU UITATI sa apasati apoi pe Save, in partea din dreapta-jos a paginii.


  Adrese utile:  IMPORTANT!

  In cazul in care ai uitat parola de acces la contul "@student.rau.ro" (inainte de a confirma un numar de telefon mobil si o alta adresa de posta electronica pentru asemenea situatii) sau ai contul blocat (NU TEMPORAR - pentru acest mesaj doar incercati din nou peste cel putin 60 de minute), veniti cu un act de identitate/carnet de student vizat la Departamentul IT, corp B, etaj 1, sala 119, intre orele 8:30 - 16:30, in intervalul luni-vineri (zile lucratoare, exclusiv perioade de vacanta academica).
  In cazul in care nu puteti ajunge in timp util la biroul 119, ne puteti contactat prin posta electronica la adresa [email protected], trimitand obligatoriu o imagine a actului de identitate/carnetului de student vizat si exact adresa dumneavoastra de posta electronica institutionala (verificati in prealabil lista de adrese de mai sus).

  NU completati acest mesaj cu nimic altceva, singurul text (in afara unei eventuale semnaturi automate pe care o puteti utiliza daca este configurata in contul de posta electronica de pe care ne contactati) din interiorul mesajului trebuie sa fie adresa de posta electronica @student.rau.ro pentru care ati uitat parola iar in atasament anexati o poza clara a actului de identitate/carnetului de student vizat.
  Mesajul va fi prelucrat automatizat iar in cazul in care nu respectati aceste instructiuni este posibil ca prelucrarea sa nu produca rezultatul corect.


  In cazul in care ati trimis exact toate aceste informatii veti primi in termen de maxim 48 de ore lucratoare un mesaj de posta electronica, pe adresa de la care ne-ati contactat, obligatoriu alta decat cea pentru care cereti resetarea, cu o noua parola aleatoare si temporara (valabila 5 zile). La momentul conectarii cu aceasta parola generata de platforma vi se va cere sa alegeti o alta parola personala. Pe parcursul celor 48 de ore lucratoare va rugam sa verificati si directoarele SPAM/JUNK ale contului de posta electronica de pe care ne-ati contactat.


 2. Contul PaginaMea.rau.ro pentru situatia scolara - pentru accesarea materialelor didactice, situatiilor scolare, notelor finale, orarelor etc. ATENTIE - acest cont este legat de adresa de posta electronica institutionala corespunzatoare ciclului de studii pentru care doriti sa accesati materiale in format electronic. Daca ati uitat parola, utilizati optiunea "Ai uitat parola?" si apoi verificati si utilizati parola aleatoare primita in casuta de posta electronica institutionala - pana realizati acest lucru contul PaginaMea.rau.ro va fi in starea inactiv.

  Aceste conturi sunt activate dupa 1 noiembrie a.c., numai din momentul primirii notificarii de activare, parolei initiale si ghidului de utilizare pe adresa dumneavoastra de tip @student.rau.ro relevanta.

  Conturile de tip PaginaMea.rau.ro pentru situatia scolara sunt disponibile exclusiv studentilor inmatriculati permanent la URA.


 3. Contul Azure Dev Tools for Teaching - pentru descarcarea de aplicatii Microsoft gratuit si legal, in regim academic, pentru studentii si cadrele didactice ale universitatii.


 4. Contul Anelis Plus - pentru accesarea de baze de date internationale cu articole/lucrari de cercetare, pe baza de abonament platit de catre universitate pentru studenti si cadre didactice.


 5. Cont OnTheHub by Kivuto - titluri software gratuite sau cu reduceri de pret pentru uz academic, pe baza de abonament platit de catre universitate pentru studenti si cadre didactice.

© Universitatea Romano-Americana / Romanian-American University - Toate drepturile rezervate.

Publicat la: 2009-02-16 (158934 citiri)

[ Inapoi ]
  Check Google Page Rank   Contact administrator        URA Protectia Datelor