Acasa Admitere Contact Informatii
           Limba
Select Language:


           Noutati
Actualizare! Prelungirea suspendarii cursurilor fata-in-fata, incepand cu 18.05.2020
publicat: 2020-05-17

#StămAcasă - Sfaturi privind mişcarea şi nutriţia
publicat: 2020-04-14


           Incearca si tu!

           Cine e online
Exista in mod curent, 37 vizitator(i).Managementul facultatii - IM

Prezentare Oferta educationala Perspective profesionale Managementul FacultatiiConducerea activitatii Facultatii de Informatica Manageriala este exercitata de catre Consiliul Facultatii care functioneaza in baza competentelor atribuite prin Carta Universitatii Romano-Americane si are ca presedinte pe decan.

 • Decan: George Carutasu, conf.univ.dr.
 • Prodecan: Gabriel Garais, lect.univ.dr.


 • Consiliul facultatii a definit strategia de dezvoltare a facultatii, armonizand cerintele procesului de invatamant cu cerintele societatii informationale. Anual planurile de invatamant si programele analitice sunt actualizate prin introducerea unor noi capitole si discipline moderne, cu mare impact in piata tehnologiei informatiei si comunicatiilor, in stransa concordanta cu dezvoltarea stiintifica si tehnologica din domeniu.

  Corpul didactic este instruit in tara si in strainatate la mari societati informatice, insusindu-si experienta acumulata de tarile avansate. Participarea la conferinte stiintifice nationale si internationale, la realizarea unor proiecte de cercetare stiintifica castigate prin competitie sau la comanda, adeseori in parteneriat cu institutii de prestigiu din mediul academic, de cercetare sau de afaceri fac tot mai vizibila facultatea, universitatea si corpul profesoral, in intregul sau, atat pe plan national, cat si international. Aceasta face ca studentii si absolventii acestei facultati sa beneficieze de aceasta expertiza a cadrelor didactice si sa se integreze cu succes in realizarea sistemelor informatice complexe.

  © Universitatea Romano-Americana / Romanian-American University - Toate drepturile rezervate.

  Publicat la: 2006-04-12 (34094 citiri)

  [ Inapoi ]
    Check Google Page Rank   Contact administrator        URA Protectia Datelor