Acasa Admitere Contact Informatii
           Limba
Select Language:


           Noutati
Actualizare! Prelungirea suspendarii cursurilor fata-in-fata, incepand cu 18.05.2020
publicat: 2020-05-17

#StămAcasă - Sfaturi privind mişcarea şi nutriţia
publicat: 2020-04-14


           Incearca si tu!

           Cine e online
Exista in mod curent, 158 vizitator(i).Kivuto OnTheHub

Universitatea Romano-Americana pune la dispozitia studentilor, masteranzilor si cadrelor sale didactice aplicatii informatice realizate de companii de renume in domeniul IT, (ex. Google, IBM, MatLab, JetBrains, Tableau, AutoCad, Amazon etc.) in cadrul parteneriatului cu Kivuto OnTheHub.


Pentru mai multe detalii si informatii privind conditiile presupuse de utilizarea acestui serviciu va rugam sa accesati: pagina web dedicata.

Din momentul activarii contului dumneavoastra OnTheHub, acesta devine dupa o anumita perioada de timp INACTIV daca nu este folosit (in cazul inutilizarii pentru o perioada indelungata contul este suspendat, revenirea necesitand o cerere specifica din partea dumneavoastra catre administratorul URA al programului).

In cazul studentilor, masteranzilor si cadrelor didactice din Universitatea Romano-Americana care doresc sa beneficieze de acest serviciu, modul de obtinere a accesului la titlurile software incluse in program este urmatorul:


  1. Activati adresa dumneavoastra de posta electronica institutionala "@student.rau.ro" - pentru studenti si masteranzi, sau "@profesor.rau.ro" - pentru cadrele didactice.


  2. In contul dumneavoastra de posta electronica institutionala veti gasi un mesaj trimis de catre Universitatea Romano-Americana, cu subiectul "An account has been created for you". Va rugam sa urmati pasii din mesajul respectiv pentru a definitiva inregistrarea dumneavoastra. Numele de utilizator in platforma OnTheHub este obligatoriu adresa dumneavoastra de posta electronica institutionala (pe care se primeste si mesajul) iar parola o alegeti dumneavoastra pe parcursul definitivarii procesului de inregistrare.


INTRA PE SITE-ul "RAU Kivuto OnTheHub" >>

© Universitatea Romano-Americana / Romanian-American University - Toate drepturile rezervate.

Publicat la: 0000-00-00 (4210 citiri)

[ Inapoi ]
  Check Google Page Rank   Contact administrator        URA Protectia Datelor