Acasa Admitere Contact Informatii
           Limba
Select Language:


           Noutati
Actualizare! Prelungirea suspendarii cursurilor fata-in-fata, incepand cu 18.05.2020
publicat: 2020-05-17

#StămAcasă - Sfaturi privind mişcarea şi nutriţia
publicat: 2020-04-14


           Incearca si tu!

           Cine e online
Exista in mod curent, 36 vizitator(i).Absolventi - Mesaj

Mesaj catre absolventi Asociatia absolventilorDragi absolventi ai Universitatii Romano-Americane,


Va adresam un gand bun si avem convingerea ca in prezent va bucurati din plin de realizarile obtinute pe plan profesional. Speram sa va amintiti mereu cu drag ca la baza acestor realizari au stat candva Universitatea Romano-Americana si cadrele sale didactice.

Desi de la absolvirea facultatii s-a scurs un timp mai mult sau mai putin indelungat, Universitatea va considera in continuare ai sai. De aceea, ne-am propus ca prin intermediul acestei rubrici, sa creem si sa dezvoltam o relatie permanenta cu voi, absolventii nostri.

Am dori sa aflam ce faceti, ce posturi ocupati, cum ati fost primiti si apreciati in institutiile in care lucrati. Astfel, vom reusi sa stabilim o axa relationala reciproc avantajoasa: Universitate-absolvent, dar si absolvent-absolvent. Experienta voastra profesionala pe care veti avea amabilitatea sa ne-o impartasiti, ne poate fi acum si noua de mare ajutor sau de ce nu si altor colegi de-ai vostri absolventi. Am dori sa cunoastem in ce masura disciplinele pe care le-ati studiat in facultate v-au facilitat confruntarea dintre teorie si practica. Aici, la Universitatea Romano-Americana sistemul educational este in plin proces de modernizare si armonizare cu noile cerinte europene si internationale, iar parerile voastre ar putea contribui la introducerea unor discipline solicitate de actuala piata a muncii. La randul ei, Universitatea, atat prin profesorii, cat si studentii sai, va poate oferi in continuare sprijinul de care aveti nevoie. Haideti sa dezvoltam impreuna ASOCIATIA ABSOLVENTILOR Universitatii Romano-Americane!

Sa nu uitati ca in tot ceea ce faceti reprezentati Universitatea Romano-Americana, iar noi suntem convinsi ca aceasta reprezentare este facuta cat se poate de bine.

Asteptam cu nerabdare sa ne scrieti la adresa de mail:

© Universitatea Romano-Americana / Romanian-American University - Toate drepturile rezervate.

Publicat la: 2012-10-03 (15641 citiri)

[ Inapoi ]
  Check Google Page Rank   Contact administrator        URA Protectia Datelor